Sleutelplan spelregels

 1. In onze speeltuin moet altijd toezicht zijn door een volwassen lid van de speeltuinvereniging.
 2. De sleutelbeheerder (SB) mag de sleutel dus niet afgeven aan een kind.
 3. De ouder/volwassen begeleider, die de sleutel bij de SB haalt en de poort opent, is daarmee op dat moment de verantwoordelijke toezichthouder (VT).
 4. De EHBO spullen liggen in het toezichthouderhuisje.
 5. De VT is er verantwoordelijk voor dat de speeltuin bij vertrek wordt afgesloten, voor sluiting controleert op het vertrek van alle kinderen, de gebruikte spullen netjes zijn opgeruimd en de toiletten schoon zijn.
 6. Na sluiten van de poort moet de sleutel direct teruggebracht worden naar de SB.
 7. Wanneer de VT naar huis wil, mag de sleutel en daarmee de verantwoordelijkheid worden overgedragen aan een andere ouder/volwassen begeleider, waarbij wel duidelijk moet worden gecheckt of die andere ouder/volwassen begeleider van de spelregels op de hoogte is.
 8. De SB hoeft natuurlijk niet altijd thuis te zijn/te blijven. Als de SB niet thuis is kan de sleutel bij een andere SB worden opgehaald.
 9. De speeltuin moet uiterlijk om 17.30uur gesloten worden. De VT moet vooral letten op het voorkomen van overlast voor de buurt.
 10. Binnen het sleutelplan is de “Veldschoppe” niet beschikbaar: deze blijft gesloten.
 11. De VT is verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen. Bij regen worden sommige toestellen gevaarlijk, dus bij regen in principe niet de verantwoordelijkheid nemen om de speeltuin te openen.

Veel plezier en bedankt voor je medewerking !!!