Sleutelplan

Beste ouders/verzorgers,

Als je wilt spelen en de poort is gesloten, dan is dat geen probleem,

Daarvoor heeft onze speeltuinvereniging het sleutelplan.
Aan het sleutelplan zijn spelregels verbonden.

Wanneer je gebruik wilt maken van het sleutelplan kunnen leden de sleutel ophalen bij een van de volgende adressen:

Potgieterstraat 18
Bilderdijkstraat 11
Weijenborgerdijk 51 E
Weijenborgerdijk 21
Jacob Catsstraat 66
Broekboomstraat 42-05

Na afloop moet de sleutel naar hetzelfde adres terug.

Het voordeel van het sleutelplan is dat leden altijd toegang hebben tot de speeltuin, ook wanneer er geen vaste toezichthouder is.

Feesten en partijen
Helaas is het al vele jaren niet meer mogelijk om de speeltuin te huren voor een familiedag of feest. Dit is mede ingegeven door het paracommerie beleid van de gemeente. Tevens willen we geen overlast voor de omliggende buurt.

Omliggende buurtOm de buurt tegemoet te komen mogen aangrenzende straten 1x per jaar gebruik maken van de speeltuin voor het vieren van een buurtfeest. De Gorterstraat is de laatste zaterdag van de schoolvakantie (regio midden) in de speeltuin aanwezig. De Vestdijkstraat is een week later op zaterdag in de speeltuin aanwezig. Voor deze buurtfeesten wordt van tevoren een vergunning aangevraagd bij de gemeente. De regels die vanuit de gemeente worden opgelegd worden te allen tijde gehandhaafd.

Verjaardag vieren in de speeltuinLeden zijn van harte welkom om in de speeltuin een verjaardag te komen vieren. Het is fijn om dit van te voren met Annie Ligtlee (beheerder van de speeltuin) te bespreken. Annie is tijdens de reguliere openingstijden in de speeltuin aanwezig. Mocht je buiten deze tijden gebruik willen maken van de speeltuin voor feesten en partijen kunt u gebruik maken van het sleutelplan. Je mag tot 17.30uur in de speeltuin verblijven, dit om de overlast voor de buurt te beperken.Er mag in de speeltuin geen alcohol geschonken worden. De speeltuin is tijdens het vieren van een verjaardag ook beschikbaar voor andere leden om te spelen.

Het gebouw De Veldschoppe blijft ten alle tijden gesloten. Houdt u hier rekening mee door zelf glazen, bekers, koelboxen en andere benodigdheden voor het vieren van een verjaardag mee te brengen.

Geniet van onze speeltuin en  profiteer van ’t sleutelplan !